Kariyer Merkezimiz Kariyer Günlerinde Öğrencilerle Buluştu
Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi işbirliği ile 25-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kalite ve Verimlilik Topluluğu 2. Kariyer Günleri devam ediyor.

Kalite ve Verimlilik Topluluğu 2. Kariyer günleri kapsamında NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda TMMOB başkanları ile Türkiye'de Mühendis konulu panel düzenlendi. Kariyer günleri kapsamında ayrıca firmalar tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından da yürütülen çalışmalar hakkında, ilgili etkinlikte kurulan stantta öğrencilere bilgiler aktarılırken, iş başvurusu yapmak isteyen öğrenciler form doldurdular.

Çorlu Belediyesi Kariyer Merkezi standı Kalite ve Verimlilik Topluluğu 2. Kariyer Günleri boyunca açık kalacak.

Arşiv  l
Yazdır  l
l Fotoğraflar

Çorlu Belediyesinin Sosyal Sorumluluk Projesidir. Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Yazılım K7